Visie

Onze Kwaliteiten Drijfkracht Specialiteit Expertise

Aangenaam, wij zijn festifood group.
Eventcateraar & sfeermakers tot de laatste hap 😉

Wij delen onze liefde voor kwalitatief lekker eten in combinatie met evenementen. 
In 2022 opgericht met het doel om foodconcepten uit te baten met in de basis lokale producten of samenwerkingen. Bij ons is niets te gek en werken graag met grof geschut. Vandaar onze passie voor 20ft zeecontainers, deze worden door ons eigen team omgetoverd tot unieke foodconcepten met geheel eigen stijl & branding. Hiermee zijn we op ieder event een trotse aanwinst op het terrein en voor vele een herkenbare stop voor de lekkerste gerechten.

Door onze krachten te bundelen en optimaal gebruik te maken van kennis, middelen en materiaal kunnen we een breed scala aan producten en diensten verzorgen. Van transport tot marketing, geen vraag is ons te gek en gaan graag rond de tafel om een passende invulling te geven aan een festival of event.

Een nieuwe generatie F&B

De wereld verandert, zelfs binnen onze branche. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol, evenals de veranderende levensstijl van onze bezoekers en gasten. We hebben proactief ingespeeld op deze veranderingen en anticiperen slim op een markt waar ontspanning en genot steeds prominenter worden. Daarom bieden wij een zorgvuldig samengesteld assortiment van authentieke foodtrucks en cateraars die klaar staan om aan deze behoeften te voldoen.

Met ons doel:
De kwaliteit en publieksverwachting van een evenement of festival anno 2024 doen verhogen. Daarbij ontzorgen we eventmanagers & organisaties door een totaalpakket aan bieden dat op alle bedenkbare vlakken tot in de puntjes verzorgd is. Geen gedoe en alles eenvoudig onder 1 dak geregeld.

Ons aanbod