Visie

Onze Kwaliteiten Drijfkracht Specialiteit Expertise

Festifood Group is een exclusief platform dat zich onderscheid door een compleet verzorgd aanbod aan kwaliteit foodtrucks & catering aan te bieden.

Als een geselecteerd partner van Food & Beverages kunnen wij uw organisatie middels ons netwerk van alle gemakken voorzien. Door onze krachten te bundelen en optimaal gebruik te maken van kennis, middelen en materiaal kunnen we een breed scala een hoogstaande producten en diensten verzorgen.

Een nieuwe generatie F&B

De wereld verandert, zelfs binnen onze branche. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol, evenals de veranderende levensstijl van onze bezoekers en gasten. We hebben proactief ingespeeld op deze veranderingen en anticiperen slim op een markt waar ontspanning en genot steeds prominenter worden. Daarom bieden wij een zorgvuldig samengesteld assortiment van exclusieve foodtrucks en cateraars die klaar staan om aan deze evoluerende behoeften te voldoen.

Met ons doel:
De kwaliteit en publieksverwachting van een evenement of festival anno 2024 doen verhogen. Daarbij ontzorgen we eventmanagers & organisaties door een totaalpakket aan bieden dat op alle bedenkbare vlakken tot in de puntjes verzorgd is. Geen gedoe en alles eenvoudig onder 1 dak geregeld.

Ons aanbod