Today'special

Sfeervolle foodtrailer

specificaties:
0
OPPERVLAKTE
0 KG
GEWICHT
0 m
HOOG
foodtruck

"make your event special"

Van wereldse broodjes tot eigen gehaktballetjes, de chefkok’s van Today’Special weten wel wat lekker is! Onze chefkok’s hebben er een handje vol van om aan aan elk gerecht hun passie & creativiteit toe te voegen. Met onze herkenbare en vrolijke uitstraling passen we makkelijk op ieder evenement of festival thuis en zullen zeker niet onopgemerkt blijven!

TodaySpecial

Bread taking delicious

Ons meest bekende foodconcept is 'wereldse broodjes met hemelse vullingen’: handgemaakte (plat)broodjes, beroemd in andere landen, maar bij ons net wat minder bekend. Zoals de traditionele Griekse Pita, het Indiase Naanbrood, het Turkse Lavash-brood, de Doubles uit Trinidad & Tobago, de Surinaamse Roti of de Venezolaanse Arepa.

Design NAAR eigen hand

Deze foodtrailer is geheel zelf ontworpen en gebouwd. Een echte eyecatcher kan je het wel noemen en is uitgerust met een koelcel, koelbak, zes hotpots, een oven en een bakplaat. We kunnen zowel op gas bakken of enkel op elektra werken. En om het hele verhaal compleet te maken we ook nog over een terras, geheel in de stijl van de foodtruck, een muziekinstallatie & diverse festivalaankleding.

Today'special voordelen

Naast onze wereldse gerechten zijn we ook nog eens erg verassend en van alle gemakken voorzien. Hieronder hebben we wat voordelen opgesomd wanneer je kiest voor Today’Special.

Eigen stroom

Indien er geen stroom tot beschikking is, dan regelen wij een (fluisterstil) aggregaat.

Geen uitstoot

Onze foodtrailer wordt als aanhanger vervoerd en zal zelf geen vervuilend effect hebben tijdens transport.

volume draaien

Dankzij onze extra grote keuken hebben we de mogelijkheid om in korte tijd grote hoeveelheden te bereiden.

interesse?

Today'Special boeken?

Laat u inspireren en vraag onze crew de oren van het hoofd.
Neem persoonlijk contact op met ons om samen de mogelijkheden te bespreken.