Be part of the team

Welkom, truck tuk tuk caravan container kraam bus

Zinnen gezet op de Nederlandse Festivals maar nog geen idee waar te beginnen of heb je simpelweg gewoon een duwtje in de rug nodig? Geen enkel probleem, wij zijn er voor je!

Festifood Group BV

Wie zijn wij

Wilde plannen met je foodtruck?
Ben jij 100% overtuigd dat je een exclusieve bijdrage kan leveren aan de festivals anno nu, dan is Festifood Group BV de juiste schakel tussen jouw foodtruck en de festival organistaties.

profiteer van de voordelen

wat kun je van ons verwachten

01

Promotiemateriaal

Maak deel uit van onze catalogus, je wordt als zelfstandig individu gepresenteerd. Naast onze brochure heb je ook de mogelijkheid om reclame en promotie-materiaal op aanvraag te bestellen.

02

Technische plattegrond

Op basis van de specificaties van je foodtruck zullen wij een technische plattegrond opstellen waardoor het intekenen van je standplaats kinderspel wordt voor organisaties.

03

breed netwerk

Gaandeweg zullen wij een respectabel netwerk opbouwen met de juiste contactpersonen. Lift mee op dit netwerk en laat ons de weg voor je vrijmaken om een plek te bemachtigen op de juiste events.

04

Marketing afdeling

Onze marketing afdeling zal open staan voor al je vragen omtrent communicatie en social media. Als er zaken die je zelf niet om handen hebt kunnen wij deze altijd voorzien.

05

be yourself

Doordat iedere partij zijn eigen waardes blijft houden en als individu wordt gepresenteerd blijf je ten alle tijden verantwoordelijk voor je eigen omzet, personeel en bedrijfsvoering.

06

Festifood standaard

Als Festifood Group BV streven wij naar een exclusief aanbod. Om deze standaard te waarborgen hanteren we een selectief dat enkel exclusieve foodtrucks toelaat.

onze merkbelofte

"de verwachting van f&B op het festival doen vergroten"

Het gaat bij ons niet om winnen of verliezen, wij behalen onze resultaten door krachten te bundelen en te leren van nieuwe ervaringen.
Iedere foodtruck of cateraar blijft zijn eigen expertise uitoefenen met maar één ding voor ogen:

“Het verschil maken, en de bezoeker een blijvende herinnering doen achterlaten aan een bezoek aan een van onze exclusieve pareltjes.”

schrijf gratis in

meld je vandaag nog aan

Heb jij een exclusief product of foodtruck in handen en wil je intrede maken in de festival branche?

Meld je dan gratis aan voor een vrijblijvend gesprek en wie weet maak jij komend seizoen deel uit van ons exclusieve aanbod aan diverse keukens en beverages.