adventure awaits!

Be part of it.

45

Evenementen

61

Festival dagen

33

Dozen bananen

4.350

Liter smoothies

6

food concepten

Hoe schrijf je in?

Onderstaand vind je alle Evenementen en Festivals waar onze concepten zullen aanspoelen. Door op een event te klikken zal je meer informatie over dat event te zien krijgen en via de blauwe button heb je de mogelijkheid om je bij dit event in te schrijven. VOL = VOL en  houd rekening met de aangegeven inschrijf-deadline van het event.

Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen zullen wij je aanvraag goedkeuren of afwijzen en je hierover per mail informeren. Mocht je vragen hebben over een event neem dan contact op met: info@festifoodgroup.com

FAQ

De voorkeur gaat er altijd naar uit om het volledige event te draaien. Het kan natuurlijk ooit voorkomen dat je geen volle dag of weekend kan werken. Zorg er in dat geval voor dat je je wel inschrijft voor dat event en in de opmerkingen bij je inschrijving aangeeft welke dag(en) je beschikbaar bent zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de planning.

Als  je op een event klikt zie je bij de informatie om welke van onze food concepten het gaat. Het kan ook voorkomen dat er meerdere concepten op 1 festival zijn geboekt dan wordt je willekeurig op een van de concepten ingedeeld.

Zodra je je hebt ingeschreven zullen wij alle aanmeldingen doornemen en een selectie maken op basis van je profiel, beschikbaarheid en ervaring. Maar natuurlijk ook op je enthousiasme en motivatie tellen mee.

Om iedereen optijd van de juiste planning en werktijden te voorzien vragen we vóór het einde van iedere maand je beschikbaarheid op te geven voor de maand opvolgend. Dit onderander omdat bepaalde festivals werken met een accreditatie waarbij we jullie namen in moeten vullen voor je crewticket.

De planning zal in de eerste week van de maand in de groepsapp verschijnen, alle details omtrent het event zullen volgen zodra het event nadert.

Het is belangrijk dat je zorgt dat je de ingeschreven datums vrij houd in je agenda. We rekenen namelijk wel op je.

Ja, In de meeste gevallen vragen wij om op eigen kracht naar het afgesproken event te komen. Als de omstandigheden het toelaten of als het event een dusdanige grote afstand heeft regelen wij het vervoer. Er wordt wel van je verwacht zelf naar een afgesproken plaats te komen om vanuit daar met de crew te vertrekken naar het event. Meer informatie over het vervoer volgt naarmate het event nadert.

Hulp nodig of een vraag?