adventure awaits!

Be part of it.

17

Evenementen

23

Festival dagen

32

Dozen bananen

4.350

Liter smoothies

6

food concepten

Hoe schrijf je in?

Onderstaand vind je alle Evenementen en Festivals waar onze concepten zullen aanspoelen. Door op een event te klikken zal je meer informatie over dat event te zien krijgen en via de blauwe button heb je de mogelijkheid om je bij dit event in te schrijven. VOL = VOL en  houd rekening met de aangegeven inschrijf-deadline van het event.

Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen zullen wij je aanvraag goedkeuren of afwijzen en je hierover per mail informeren. Mocht je vragen hebben over een event neem dan contact op met: info@festifoodgroup.nl

Dec 2023

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

FAQ

Als  je op een event klikt zie je bij de informatie om welke van onze food concepten het gaat. Het kan ook voorkomen dat er meerdere concepten op 1 festival zijn geboekt dan wordt je willekeurig op een van de concepten ingedeeld.

Het kan natuurlijk ooit voorkomen dat je geen volle dag of weekend kan werken. Dit is geen probleem, zodra je je hebt ingeschreven zullen wij na de goedkeuring van je aanmelding contact met je opnemen over je beschikbaarheid per event.

Zodra je je hebt ingeschreven zullen wij alle aanmeldingen doornemen en een selectie maken op basis van je profiel, beschikbaarheid en ervaring. Maar natuurlijk ook op je enthousiasme en motivatie tellen mee.

Zodra we alle inschrijvingen hebben ontvangen om te kunnen draaien zullen we je zo spoedig mogelijk laten weten of je inschrijving is goedgekeurd. Je zal vervolgens worden toegevoegd aan onze Zanzicrew groepsapp waar verdere informatie over het event wordt gedeeld.

Het is belangrijk dat je zorgt dat je de ingeschreven datums vrij houd in je agenda. We rekenen namelijk wel op je.

Als de omstandigheden het toelaten regelen wij het vervoer. Er wordt wel van je verwacht zelf naar een afgesproken plaats te komen om vanuit daar met de crew te vertrekken naar locatie. Meer informatie over het vervoer volgt naarmate het event nadert.

Hulp nodig of een vraag?