Fryerz.

Robuuste Fastfood Container

0
OPPERVLAKTE
0 KG
GEWICHT
0 m
HOOG

Bourgondisch frietkanon met vermogen

Fryerz. is dé innovatieve container snackbar die de festivalervaring naar een nieuwe hoogte tilt! Met onze indrukwekkende 3 meter lange bakwand en rustieke friet & snacks zijn wij de ultieme aanwinst voor elk evenement. Met ons 30 m² dakterras bieden we een bijzondere zitgelegenheid met uitzicht over het gehele festivalterrein.

De Zanzibar Neotiki
De Zanzibar Neotiki
De Zanzibar Neotiki

"Massa is Kassa"

Onze eigentijdse en industriële uitstraling geeft een modern tintje aan de festivalsfeer, terwijl we tegelijkertijd zijn ontworpen om maximale capaciteit te leveren. Tijdens piekmomenten kunnen we zelfs elke 15 seconden een vers frietje uitgeven, waardoor wachttijden tot het verleden behoren en bezoekers snel weer kunnen genieten van het festival.

Bij Fryerz draait alles om kwaliteit, snelheid en een onvergetelijke ervaring aan onze sfeervolle festival container. Of je nu snakt naar een klassieke portie friet met mayonaise of bourgondisch wilt genieten van rustieke snacks, wij staan paraat om de bezoeker te verwennen met onze verrukkelijke lekkernijen.

Zo van het land

Wij van Fryerz zijn trots op onze samenwerking met Van Eijk Agro voor onze verse friet, die we met liefde goudbruin bakken op de gaafste evenementen. Als onderdeel van Festifood Group streven we naar kwaliteit en smaak, en dat begint bij de beste ingrediënten. Door lokale samenwerking met Van Eijk Agro kunnen we niet alleen heerlijke, knapperige friet aanbieden, maar ondersteunen we ook de lokale economie en verminderen we onze ecologische voetafdruk. Samen brengen we het beste van het land rechtstreeks naar jouw festivalervaring. "Proef de versheid, proef de passie bij Fryerz!"

Fryerz. voordelen

Profiteer van de voordelen die deze festival frietcontainer met zich meebrengt.
Aan alles is gedacht, van duurzaam transport tot milieuvriendelijke disposables.

Snelheid

Met onze geavanceerde bakwand serveren we elke 15 seconden een heerlijk frietje, zelfs tijdens de drukste momenten van het festival.

Kwaliteit

Geniet van ambachtelijk bereide rustieke friet en snacks die je smaakpapillen verwennen met authentieke smaken en texturen.

Efficiëntie

Dankzij onze doordachte inrichting kunnen we grote hoeveelheden bezoekers snel bedienen en zijn lange wachtrijen verleden tijd.

interesse?

reserveer Fryerz.

Laat u inspireren en vraag onze crew de oren van het hoofd.
Neem persoonlijk contact op met ons om samen de mogelijkheden te bespreken.