Coupe du Soleil

Schepijs & koffie container

OPPERVLAKTE
0
GEWICHT
0 KG
HOOG
0 m

Grootste mobiele ijsbar van Nederland!

Coupe du Soleil is een festival ijsbar met Mediterraans tintje. Ons ambachtelijk schepijs met luxe afwerking is een lust voor het oog en een smaakvolle hardloper tijdens een zonnige festivaldag. Met ruim 48 m² aan terras en zitgelegenheid heb je de mogelijkheid om even een moment van rust te pakken en te genieten van je bolletje ijs of vers gebrouwen kopje koffie.

Coupe du Soleil | Festifood Group
Coupe du Soleil | Festifood Group
Coupe du Soleil | Festifood Group
Coupe du Soleil | Festifood Group
Coupe du Soleil | Festifood Group

"we've got your match!"

Bij Coupe du Soleil draait alles om het creëren van een unieke beleving voor onze gasten, en dat begint met ons ambachtelijk schepijs, rechtstreeks gemaakt van de melk van koeien uit de streek. Naast klassieke smaken bieden we ook unieke en seizoensgebonden creaties aan, waardoor we tijdens een dagje festival altijd in de smaak zullen vallen. Denk bijvoorbeeld aan Baileys, Licor 43, Sex on the Beach of zelfs Pornstar Martini ijs!

Onze IJsmeesters

Bij Coupe du Soleil zijn we trots op onze samenwerking met de IJsmeesters van IJssalon Il Circo. Zij zijn echte smaakmakers tot de laatste hap! Hun toewijding aan ambacht en lokale ingrediënten sluit perfect aan bij onze eco foodprint. Al ons heerlijke schepijs wordt met zorg en vakmanschap gemaakt van melk afkomstig van koeien binnen onze eigen streek.

Door samen te werken met IJssalon Il Circo kunnen we een authentieke en kwalitatief goede smaak ijs creëren. Met elke lepel proef je de passie en expertise die deze bijzondere samenwerking kenmerkt.

Coupe du Soleil voordelen

Profiteer van de voordelen die deze festival ijsbar met zich meebrengt.
Aan alles is gedacht, van duurzaam transport tot milieuvriendelijke disposables.

Unieke beleving

Coupe du Soleil is een ultieme eyecatcher en smaakvolle aanwinst op het terrein. Wij dragen graag wat extra bij om het festival op het gebied van F&B naar een hoger niveau te tillen.

Puur en lokaal

Ons schepijs wordt gemaakt van verse melk van koeien uit de streek. Door deze lokale ingrediënten te gebruiken, behalen we een (h)eerlijke traktatie waar de lokale ambacht ook baat bij heeft.

Visuele Impact

Coupe du Soleil biedt een visuele aantrekkingskracht op het festivalterrein. De kleurrijke presentatie van ons assortiment en de Mediterrane sfeer nodigt uit om een kijkje te nemen.

interesse?

reserveer Coupe du Soleil

Laat u inspireren en vraag onze crew de oren van het hoofd.
Neem persoonlijk contact op met ons om samen de mogelijkheden te bespreken.