Festival Catering

Onze Kwaliteiten Drijfkracht Specialiteit Expertise

Sfeermakers tot de laatste hap

Bij Festifood Group ben je aan het juiste adres voor het complete plaatje festival catering. Voldoe als evenementenmaker ook aan de verwachting op gebied van F&B anno 2024. Wij houden van veel spullen en werken daarom graag onder het motto ‘Je kunt het maar hebben’. Door voldoende materiaal en faciliteiten in eigen beheer te hebben, kunnen wij op eigen kracht veel realiseren en zijn we niet afhankelijk van externe partijen. Letterlijk gezien van transport tot op het vorkje.

Denk hierbij aan:

  • Het voorzien van eigen en getraind personeel.
  • Volledige ondersteuning op het gebied van evenemententransport, van foodtrucks tot aan het vervoeren van decorstukken.
  • Unieke foodconcepten uit containers met ieder een authentieke uitstraling.
  • Interne communicatie met andere partijen & cateraars binnen F&B.
  • Alles netjes geregeld op één verzamelfactuur. Zonder gedoe!

foodcourt/food line-up

Festival catering

Door te werken met 20FT zeecontainers kunnen wij een compleet foodcourt bouwen, inclusief een dakterras en ruimte voor een DJ/stage. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het terrein en de specifieke vraag van het evenement, kunnen wij een passende food line-up realiseren. Onze modulaire opzet stelt ons in staat om flexibel in te spelen op verschillende locaties en publieksbehoeften, waardoor wij altijd een unieke festivalervaring kunnen bieden.

Container foodcourt

Iets unieks in huis halen?

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om een uniek & sfeervolle foodline-up neer te zetten. Zo ben jij als evenementenmaker voorzien van een indrukwekkend foodcourt en geheel ontzorgd op het gebied van F&B. Benieuwd naar onze expertise en wat wij te bieden hebben? Geef ons gerust een belletje!